Liten hörnsoffa

Populära små hörnsoffor.

 

liten hörnsoffa mörkgrå
Populär liten hörnsoffa i mörkgrått.

Populär liten hörnsoffa med divan som på bilden ovan har mörkgrå textil. Går att få i flertalet färger via länken nedan. Soffan är av modell 3 sits och har en divan i ena hörnet. Det går att byta position på divanen men kräver tillgång till verktyg utöver det som medföljer vid leverans. Du kan även enkelt göra om denna behändiga soffa till en sovplats genom att bädda ut den.

Mått liten Hörnsoffa:

Bredd: 232 cm
Djup: 84 – 148 cm (Största djup vid Divan)
Höjd: 88 cm

Pris: 4595 :-

Köp den här!

liten hörnsoffa ljusgrå
Populär mindre hörnsoffa med divan i ljusgrått.

För dig som behöver en liten hörnsoffa som passar i det mindre rummet. Perfekt liten 3 sits hörnsoffa för studenten då den inte bara tar lite utrymme utan även är en bäddsoffa som kan erbjuda 2 extra sovplatser när det behövs. Divanen är flyttbar så man kan välja att ha den på den vänstra sidan med sett framifrån i bild.

Mått liten Ljusgrå Hörnsoffa:

Bredd: 232 cm
Djup: 84 – 148 cm (Största djup vid Divan)
Höjd: 88 cm

Pris: 4595 :-

Köp den här!

liten ljusgrå hörnsoffa med divan
Populär mindre myssoffa med divan som passar i hörnet.

Populär liten hörnsoffa i ljusgrått med sittplats för tre, soffan har även en flyttbar divan som du kan välja vilket hörn du vill ha den i vilket som passar bäst i ditt rum. Stomme i massivt trä och dynor i polyester och kallskum gör soffan både stabil, bekväm och hindrar att den tappar formen och bekvämligheten över tid.

Mått liten soffa.:

Bredd: 232 cm
Djup: 140 cm
Höjd: 84 cm

Material: Stomme i trä masonit, dynor i polyester

Pris: 5995 :-

Köp den här!

designer hörnsoffa
Liten Designer hörnsoffa.

Designer hörnsoffa från Offecct, formgiven av Claesson Koivisto Rune för att skapa maximalt med sittutrymme samtidigt som själva soffan är formgiven för att ta upp mindre plats än en normal soffa. Detta möjliggörs genom att arm och ryggstöd är smalare än normalt utan att kompromissa med bekvämligheten. Dolda ben gör dessutom att soffan får ett lätt svävande intryck. Går att få i olika färger, för fler alternativ följ länken nedan.

Designer hörnsoffa:
Bredd: 186 cm
Djup: 140 cm
Höjd: 75 cm

Pris: 35990 :-

Köp den här!

liten hörnsoffa i vitt
Populär mindre hörnsoffa i Vitt.

Härligt mysig soffa i klassisk L form som passar perfekt i det mindre rummet eller varför inte studentrummet? Soffan har flyttbar divan så att du kan välja om du vill ha den på höger eller vänster sida vilket som passar dig och ditt rum bäst. Den är även en bäddsoffa och kan enkelt göras om till en extrasäng som erbjuder två personer bekväm liggplats.

Mått liten vit Hörnsoffa:

Bredd: 232 cm
Djup: 84 – 148 cm (Största djup vid Divan)
Höjd: 88 cm

Pris: 4595 :-

Köp den här!

divan bäddsoffa ljusgrå
Divanbäddsoffa i ljusgrått.

Populär liten bäddsoffa med divan som även passar utmärkt i hörnet då den har rejäla armstöd. Denna soffa kan enkelt göras om till en dubbelsäng med plats för två personer. Divanen är flyttbar så att du kan ha den på andra sidan soffan om det passar ditt rum och din placering bättre.

Mått på liten bäddsoffa:

Bredd: 232 cm
Djup: 84 – 148 cm
Höjd: 88 cm

Pris: 4595 :-

Köp den här!

Liten hörnsoffa

För dig som letar en hörnsoffa i mindre modell har vi ovan tagit en titt på ett antal populära modeller som passar i det mindre rummet med lite mindre plats. Gemensamt för dessa små hörnsoffor är att dom är av 3 sits modell vilket är en förutsättning för att kunna hålla ner storleken samtidigt som man får till hörnet på soffan. För dig med lite större budget har vi även valt att ta med ett exempel på en liten designer hörnsoffa som trots sitt mycket ringa mått erbjuder maximalt med sitt och liggplats.

Praktiskt för studenten och studentrummet.

En liten hörnsoffa som dessutom är bäddbar är något som är populärt bland många studenter som bor i små studentrum eller korridor. Soffan kan enkelt göras om till sängplats för två personer och med sina små och nätta mått så är det lätt att passa in den i de flesta rum. Dessutom så är divanen flyttbar på flera modeller om det skulle vara så att man behöver byta hörn på den för att få den perfekta passformen i sitt rum.