Howard hörnsoffa

Howard hörnsoffa

 

howard hörnsoffa
Populär Howard hörnsoffa med divan.

Klassisk Howard hörnsoffa i ljusgrått på bild ovan. Bygg själv din hörnsoffa i Howard stil genom att klicka på länken nedan. Du kan välja mellan 160 olika tyger och skinn samt välja stoppning om du vill ha dun eller skum. Du har även möjligheten att välja färg på ben och hjul på soffan. Stomme i björk, stoppning i kallskum eller dun allt efter val.

Mått Howard Hörnsoffa:

Bredd: 295 cm
Djup: 213 cm (Divan)
Höjd: 92 cm

Pris: 12295 :-

Köp den här!

Hörnsoffa Howard Stor
Populär stor modell av Howard hörnsoffa.

Hörnsoffa i modell större som går i klassisk Howard stil. För dig som behöver mycket utrymme och sittplats samtidigt som du inte kompromissar med utseendet eller kvaliteten. Du kan själv via länken nedan designa din egen hörnsoffa i Howard stil genom att välja färg, material textil eller skinn samt välja stoppning, ben mm. Stomme i kraftig björk.

Mått Stor hörnsoffa i Howard stil:

Bredd: 310 cm (lång del till höger)
Djup: 245 cm
Höjd: 92 cm

Pris: 14995 :-

 

Köp den här!

Howard hörnsoffa med divan
Hörnsoffa i Howard stil med divan.

Stor hörnsoffa i klassisk stil från Howard. Soffan har även en divan del i ena hörnet. Rejäl konstruktion och kvalitet gör detta till en soffa med mycket lång livslängd. Svängda former och armstöd kombinerat med benen ger Howard soffan sin karakteristiska stil. Rejäl och exklusiv fjädring garanterar komfort över tid. Stomme i kraftig björk. Välj själv om du vill ha stoppning i skum eller dun.

Mått Howard hörnsoffa med divan:

Bredd: 310 cm (långsida)
Djup: 245 cm (kortsida)
Djup divan: 165 cm
Höjd: 92 cm

Material: Stomme i massiv björk, dynor i valfritt material textil eller skinn / läder, stoppning skum eller dun.

Pris: 15195 :-

Köp den här!

Howard hörnsoffa 2+2
Hörnsoffa från Howard i 2+2 utförande.

Hörnsoffa i 2+2 konfiguration, detta innebär att soffan är jämt fördelad ”runt” hörnet och erbjuder 2 st sittplaster på varje sida exklusive hörnet. Soffan ovan i ljusgrått men du kan själv via länken nedan välja färg och material utifrån 160 olika kombinationer. Vill du hellre ha en i svart skinn eller läder så går det utmärkt. Stabil konstruktion som gör att din soffa varar i generationer, stomme i massiv björk. Välj även design och färg på hjul och ben, samt avsluta med att välja vilken stoppning du vill ha skum eller dun.

Hörnsoffa 2+2 från Howard:
Bredd: 245 cm
Djup: 245 cm
Höjd: 92 cm

Pris: 13995 :-

Köp den här!

Hörnsoffa i Howard modell 3+3 sittplatser
Hörnsoffa i Howardstil med 3+3 sittplatser

Hörnsoffa i 3+3 konfiguration, soffan är symmetrisk kring hörnet och erbjuder 3 st sittplatser på vardera sida om ”hörnet” vilket ger den hela 6 st sittplatser exklusive hörnplatsen.  Du kan själv via länken nedan designa din soffa och välja både tyg, material och färg. Föredrar du kanske en soffa i skinn framför en i textil så är det inga problem. Du väljer även vilken kvalitet på stoppning soffan ska ha och materialet. Du kan även välja färg på benen så att det matchar din övriga inredning och stil. Ta en titt nedan.

Pris: 16495 :-

Hörnsoffa 3+3 mått:

Bredd: 310 cm
Djup: 310 cm
Höjd: 92 cm

Material: Stomme i massiv björk.
Färg: Valfritt
Material dynor: Valfritt

Köp den här!

Howard hörnsoffa en klassiker!

Varför har Howard soffan åter igen blivit så populär? Vi skulle säga att det beror på att den kan räknas som en tidlös klassiker, du kan med säkerhet köpa den idag och veta att den kommer att kännas lika rätt i ditt hem om 20 år. Det är med andra ord ingen dagslända som är populär just nu utan en möbel du kan låta gå i arv, vilket den utmärkta kvaliteten och hantverket även borgar för. Idag kan du även få en soffa i klassisk Howard stil som rak 2 eller 3 sits soffa, hörnsoffa med 2+2 eller 3+3 konfiguration samt med eller utan divan del. Det går faktiskt till och med att få sin howardsoffa som en bäddsoffa idag.

Välj klädsel och material

Designa din egen soffa via länkarna ovan genom att börja med att välja modell på soffan, sedan väljer du färg samt material tyg eller skinn. Du kan välja tyg efter olika nivå på slitstyrka och vill du ha någonting som håller länge och över tid så väljer du att designa din soffa med skinn eller läder. Avsluta med att välja färg och design på ben och hjul på din soffa så att det matchar övriga val och din övriga inredning i ditt vardagsrum.