Hörnsoffa skinn

Populära hörnsoffor i skinn.

hörnsoffa skinn med divan
Populär svart skinnhörnsoffa med divan.

Populär svart hörnsoffa i PU skinn. Pu skinn är det understa skinnlagret som man sedan behandlat ovanpå med konstmaterial för att få bättre hållbarhet och ett mjukare skönare material som blir den slutgiltiga läderprodukten i soffan. Stomme i pressad MDF gör soffan stabil och slitstark.

Mått Hörnsoffa i skinn:

Bredd: 298 cm
Djup: 200 cm
Höjd: 80 cm

Pris: 5695 :-

Köp den här!

Hörnsoffa i svart skinn
Svart skinnsoffa i konstläder.

Rejäl skinnsoffa i konstläder i U form. U formen gör att soffan passar bra som hörnsoffa och divanerna erbjuder sköna liggplatser. Stomme i massiv trä gör soffan stabil och slitstark. Med hjälp av fotpallar i samma serie går denna skinnsoffa enkelt att göra om till en sovplats för två personer.

Mått Hörnsoffa i läder med divan:

Bredd: 325 cm
Djup: 200 cm
Höjd: 84 cm

Pris: 7995 :-

 

Köp den här!

divansoffa i skinn konstläder
Divansoffa i skinn som blir en bäddsoffa.

Divansoffa i konstläder som går att omvandla till en bäddsoffa med plats för två personer. Snygg soffa i brunt konstläder med matchande brunt tyg på sittdynor och plymåer. Dynor, ryggkuddar och små kuvertkuddar har avtagbar textil som möjliggör enkel rengöring och tvätt.

Mått divansoffa i skinn.:

Bredd: 272 cm
Djup: 185 cm
Höjd: 85 cm

Material: Stomme i massiv trä, dynor i skinn (konstläder)

Pris: 9095 :-

Köp den här!

Svart hörnsoffa i skinn och läder
Svart klassisk hörnsoffa i skinn.

Klassisk svart hörnsoffa i skinn, stilren och populär soffa som är mycket vanligt förekommande i våra vardagsrum framför tv:n. Stabil stomme i massiv trä och överdrag i ecoläder (konstläder).

Designer hörnsoffa:
Bredd: 254 cm
Djup: 105 cm
Höjd: 95 cm

Pris: 11795 :-

Köp den här!

Recliner hörnsoffa i läder.
Recliner hörnsoffa i svart läder.

För dig som kräver den bästa komforten framför tv:n eller bara när du läser en god bok. Svart hörnsoffa i skinn med två stycken eldrivna recliner säten i vardera ände på soffan. Massiv stomme i lärkträ och stål, samt sitsar av spring och pocketresår vilket erbjuder den bästa komforten och hållbarheten. Inbyggda möjligheter för att ladda din smartphone direkt i soffan.

Pris: 25995 :-

Mått på recliner hörnsoffa i skinn:

Bredd: 302 cm
Djup: 302 cm
Höjd: 104 cm

Material: Stomme i massivt lärkträ och stål, dynor i läder.

Köp den här!

hörnsoffa i läder
Svart vändbar hörnsoffa i läder.

Svart hörnsoffa i konstläder, denna soffan är vändbar vilket innebär att du själv kan välja åt vilket håll du vill ha soffans längsta del. Om du flyttar soffan så kan du alltså konfigurera om den så att den bättre passar sin nya position om du vill det. Skinnsoffan är tillverkad i konstläder.

Mått på vändbar hörnsoffa:

Bredd: 210/260 (kort / lång) cm
Djup: 92 cm
Höjd: 88 cm
Material: Stomme i massivt trä.

Pris: 9995:-

Köp den här!

Hörnsoffa skinn

Hörnsoffor i skinn är något av det mest exklusiva vi stoppar in i våra vardagsrum, en klassisk läder eller skinnsoffa i svart passar bra tillsammans med de flesta stilar på övrig inredning då den inte sticker ut utan snarare smälter in i sin diskreta stilrenhet.

Fördelar med materialet skinn.

Anledningen till att man har skinn som material är inte enbart för att det är väldigt snyggt och stilrent utan det är även ett material som underlättar rengöring och städning. Till skillnad mot en möbel i textil som drar åt sig fukt och kladd när olyckan är framme så hindrar behandlat skinn att vätska tränger igenom dynorna ner i soffan. Du kan alltså snabbt skynda dig att torka rent med en blöt trasa och soffan tar inte skada av detta. Var dock noga och lyft upp dynor så att du ser att ingen vätska fått kontakt med själva stommen, om du inte rengör detta så kan fukten över tid orsaka skador på trästommen. Skinnsoffor har oftast en stomme av massivt trä.