Hörnsoffa med divan

Populära hörnsoffor med divan.

howard hörnsoffa
Populär hörnsoffa med divan.

Klassisk hörnsoffa med divan, syns i ljusgrått på bild ovan. Bygg själv din hörnsoffa genom att klicka på länken nedan. Du kan välja mellan 160 olika tyger och skinn samt välja stoppning om du vill ha dun eller skum. Du har även möjligheten att välja färg på ben och hjul på soffan. Stomme i björk, stoppning i kallskum eller dun allt efter val.

Mått Hörnsoffa med divan:

Bredd: 295 cm
Djup: 213 cm (Divan)
Höjd: 92 cm

Pris: 12295 :-

Köp den här!

Hörnsoffa med divan
Mörkgrå hörnsoffa med divan.

Populär mörkgrå 5 sits hörnsoffa med divan. Prisvärd soffa av mycket hög kvalité. Massiv stomme ger stabilitet och dynor med 35 kg densitet kall skum ger komfort som håller över tid. En soffa som lätt smälter in då den går i neutralt mörkgrått och mycket slitstarkt tyg. Sett framifrån är divan del till vänster 145 cm djup och divan del till höger 203 cm djup. Går även att få i omvänd konfiguration.

Mått U soffa med divan:

Bredd: 353 cm
Djup: 203 / 145 cm (höger divan / vänster divan)
Höjd: 85 cm

Pris: 7995 :-

 

Köp den här!

Howard hörnsoffa med divan
Hörnsoffa i Howard stil med divan.

Stor hörnsoffa i klassisk stil från Howard. Soffan har även en divan del i ena hörnet. Rejäl konstruktion och kvalitet gör detta till en soffa med mycket lång livslängd. Svängda former och armstöd kombinerat med benen ger Howard soffan sin karakteristiska stil. Rejäl och exklusiv fjädring garanterar komfort över tid. Stomme i kraftig björk. Välj själv om du vill ha stoppning i skum eller dun.

Mått Howard hörnsoffa med divan:

Bredd: 310 cm (långsida)
Djup: 245 cm (kortsida)
Djup divan: 165 cm
Höjd: 92 cm

Material: Stomme i massiv björk, dynor i valfritt material textil eller skinn / läder, stoppning skum eller dun.

Pris: 15195 :-

Köp den här!

Hörnsoffa med divan i ljusgrått
Populär hörnsoffa i ljusgrått med divan.

Populär ljusgrå hörnsoffa i u-form med divan. Generösa mått och rejäla armstöd ger rejäl mysfaktor och bekvämlighet i denna soffa. Samma soffa går att få i flertalet färgval, följ länk nedan för fler alternativ. Soffan har en stomme i massivt trä som gör den både stabil och hållbar. Ryggplymåerna är fyllda med fiber av syntet för att erbjuda stabilitet samtidigt som komfort. Sittdynorna är fyllda med polyester vadd och skum vilket ger en fast och bekväm sittning.

Mått Hörnsoffa:

Bredd: 295 cm
Djup: 200 cm
Höjd: 84 cm

Pris: 6495 :-

Köp den här!

L formad hörnsoffa i ljusgrått
Populär L formad hörnsoffa i ljusgrå nyans med divan del.

Härligt mysig soffa i klassisk L form som passar perfekt i hörnet på vardagsrummet framför soffbord och tv. Soffan har även en divan del som är belägen i soffans hörn-del. Stomme i massivt trä och masonit gör soffan både stabil och mycket slitstark. Samtliga dynor och ryggplymåer har textil som är avtagbart vilket möjliggör för enkel rengöring och tvätt. Denna hörnsoffan kan dessutom om den kombineras med 2 st fotpallar i samma serie enkelt göras om till en bäddsoffa, du placerar 2 st fotpallar till vänster om divanen (se bild ovan) vilket ger dig en sovplats för 2 personer = säng med 200 cm bredd.

Pris: 8395 :-

Mått på bäddsoffa:

Bredd: 295 cm
Djup: 200 cm
Höjd: 84 cm

Material: Stomme i massivt trä, dynor och plymå i textil.

Köp den här!

 

stor hörnsoffa
Stor hörnsoffa med divan i mörkgrått.

För dig som letar efter en rejält stor hörnsoffa med 2 st divaner, soffan är hela 357 cm på bredden och erbjuder gott om sitt och liggplats. Tillverkar i Europa med en stabil stomme i trä och generös och skön stoppning. Klädseln i soffan har mycket god kvalitet och erbjuder gott skydd mot slitage. Dessutom går klädseln på både dynor och ryggstöd att ta av och köra i kemtvätten om det skulle behövas.

Mått stor Hörnsoffa med divaner:

Bredd: 357 cm
Djup: 193 cm (höger divan i bild)
Höjd: 80 cm

Pris: 10695 :-

Köp den här!

Hörnsoffa med divan

Hörnsoffor med divan är något som blivit allt mer populärt och det är inte speciellt svårt att förstå varför, då den klassiska hörnsoffan är designad främst för att sitta i och nästan kräver en fotpall om man vill ha mer liggande ställning och ändå vara vänd mot tv:n. Detta har hörnsoffan med divan löst då soffan kan stå placerad som normalt mot ett hörn samtidigt som man har en eller två divaner som vetter mot soffbordet och tv:n vilket möjliggör sköna och långa mysstunder framför en bra film eller med en god bok i handen.