Hörnsoffa Konstrotting

Populära hörnsoffor i konstrotting.

balkongmöbler, soffa i konstrotting med dynor och bord
Hörnsoffa konstrotting

Populär hörnsoffa i konstrotting, soffan är modulär och består av 3 st hörn moduler och en modul i mitten. Stomme i stål och överdrag i konstrotting gör den lika slitstark som populär. Dynor ingår samt ett utebord i konstrotting med tillhörande bordsskiva i glas. Lätt att tvätta då klädsel på dynor är avtagbart.

 

Pris: 5495 :-

Köp den här!

soffa till balkong i vit konstrotting
Vit hörnsoffa i konstrotting

Vit konstrotting hörnsoffa med grå dynor, populär soffa som är gjord för att placeras utomhus i trädgård, balkong eller uterum. Tillverkad med stomme i stål och slitstark konstrotting som är behandlat för att vara väderresistent samt inte blekas av solen. Modulär soffa där du kan köpa till enstaka moduler och bygga om eller förlänga efter egen smak. Medföljer bord i konstrotting med glasskiva. Dynornas klädsel går att tvätta1

Pris: 5495 :-

Köp den här!

balkongsoffa i konstrotting
Lounge hörngrupp i vit konstrotting

Populär loungegrupp i vit flätat konstrotting lämpligt för uteplatsen eller den större balkongen där den med fördel placeras i hörnet på balkongen. I gruppen ingår 2 st hörndelar, 3 st mittdelar samt en fotpall och ett matchande bord i konstrotting.

Pris: 7595 :-

Köp den här

loungegrupp i konstrotting
Hörnsoffa och bord i konstrotting

Snygg och populär loungegrupp i flätad konstrotting passar utmärkt att använda på uteplats, balkong eller uterum då hörnsoffan och bordet tål väder och vind utan problem. Stomme i stål överdraget med rotting.

Pris: 9995 :-

Köp den här

balkongsoffa - hörnsoffa i konstrotting
Hörnsoffa i flätad konstrotting med matchande bord i rotting.

Flätad konstrotting hörnsoffa med en stabil stomme i aluminium. Passar utmärkt både som loungegrupp till uteplatsen men även som matplats i trädgård eller balkong eller terrass för den som har platsen.

 

Pris: 12995 :-

Köp den här!

soffa balkong
Populär soffgrupp i konstrotting.

Populär större soffgrupp i svart konstrotting med matchande svarta dynor och kuddar, gruppen som består av 7 st fristående moduler kan kombineras efter eget tycke och bildar en hörnsoffa samt en fåtölj, dessutom medföljer en matchande fotpall. Stomme i stål och överdrag i väderresistent rotting garanterar att din utegrupp står kvar år efter år i fint skick.

Pris: 11995:-

Köp den här!

Hörnsoffa konstrotting

hörnsoffa konstrotting
Populär hörnsoffa i konstrotting.

Om du letar efter en hörnsoffa till din balkong, uteplats eller terrass så ska du utan tvekan skaffa en i behandlad konstrotting. En väderbehandlad konstrotting gör din hörnsoffa mer eller mindre underhållsfri då den utan vidare kan stå utomhus i regn och rusk utan att den slits eller går sönder. Det enda du behöver göra är att torka av rottingen med en våt trasa för att få bort pollen, smuts, damm, löv mm som alltid lägger sig på utemöbler. Vi rekommenderar dock att man skyddar sina dynor med ett överdrag för att slippa hålla på att torka dessa lika ofta, dessutom är dynorna det enda som kan betraktas som ”känsligt” även om dom utan problem också kan klara av fukt, väta och smuts. Samma sak med dynorna, har dom fått regn eller smuts på sig, torka med en våt trasa.